[OBB_170] Kulinarny Mały Wiedeń
Kulinarny Mały Wiedeń (celem projektu jest przypomnienie potraw, które dominowały w Bielsku i Białej w okresie panowania Cesarza Franciszka Józefa i w okresie międzywojennym. Kursanci w grupach dwudziestoosobowych przygotowywaliby potrawy, ciasta i ciasteczka wg starych przepisów. Proponuje się przeprowadzenie kursu w dwóch grupach z tym samym programem: grupa wiosenna (maj, czerwiec - ogólnodostępna); grupa jesienna (listopad, grudzień - dla seniorów 50+).
Szacunkowy koszt przedsięwzięcia: 16.400 zł
Wyniki projektu
Rodzaj głosu | Głosujących (suma) | Głosujących (%)* | Punktów (suma) | Punktów (%)* |
Internetowe | 0 | 0% | 0 | 0% |
Bezpośrednio | 0 | 0% | 0 | 0% |
Korespondencyjnie | 0 | 0% | 0 | 0% |
W sumie | 0 | - | 0 | - |
* Zestawienie procentowe odnosi się do udziału głosów lub punktów oddanych na projekt w stosunku do ogólnej puli wszystkich głosów lub punktów oddanych na wszystkie projekty.
Przebieg głosowania internetowego
Dzień głosowania | Głosy ważne (suma) | Głosy ważne (%) | Głosy nieważne (suma) | Głosy nieważne (%) |
07.04 | 0 | % | 0 | 0% |
08.04 | 0 | % | 0 | 0% |
09.04 | 0 | % | 0 | 0% |
10.04 | 0 | % | 0 | 0% |
11.04 | 0 | % | 0 | 0% |
Czas głosowania: 5 dni | 0 | ~0% | 0 | ~0% |